Behandling og træning

Ergoterapi Skjern behandlingsrum

Behandling og træning ved autoriseret ergoterapeut med 13 års erfaring

sikrer dig et trygt og tilpasset behandlingsforløb.

Kontakt mig

Behandling og genoptræning af hånd, arm, skulder og ryg

Som autoriseret ergoterapeut og manuelterapeut tilbyder jeg behandling og genoptræning uden lægehenvisning.

Hvert forløb starter med en ergoterapeutisk undersøgelse: 

Jeg undersøger din fysiske funktion; ledbevægelighed, kraft, koordination, sensibilitet, muskeltilstand og blodgennemstrømning.

Derudover taler vi sammen om dine daglige aktiviteter: på arbejdspladsen, i hjemmet og i din fritid. Jeg bruger bl.a. standardiseret spørgeskemaer (fx DASH, PRWHE, COPM) for at få et konkret indblik i din problematik.

En ergoterapeutisk undersøgelse er nødvendig, fordi den er grundlaget for din behandling.

Vi planlægger sammen et individuelt og tilskåret behandlingsforløb afhængig af dit behov.

I forløbet kan jeg behandle dig med forskellige manuel teknikker, dvs. jeg bruger mine hænder til at massere din muskulatur og at manipulere dine led og sener.

Derudover er aktive øvelser en vigtig del af dit behandlingsforløb for at styrke din muskulatur, din sensibilitet og koordination.

Vi taler sammen om de aktiviteter, du er udfordret med, for at finde netop den bedste løsning til dig.

Brækket håndled håndterapi af autoriseret ergoterapeut
Firmatræning af autoriseret ergoterapeut
Paraffinbåd ved gigt af autoriseret ergoterapeut, Ringkøbing- Skjern Ergoterapi
Fascia massage arm, Ringkøbing- Skjern ergoterapi

Lider du af Karpaltunnelsyndrom? Kroniske smerter i hånden? Impigmentsyndrom?

For følgende lidelser og sygdomme tilbyder jeg privat behandling og genoptræning:

  • Akutte lidelser:  

Tennisalbue, golfalbue

Karpaltunnelsyndrom (KTS) 

Springfinger, dropfinger

Frakturer i hånd, arm og skulder

Senelæsioner, klem- og nerveskader (fx impigmentsyndrom)

  • Kroniske lidelser:

Hypermobilitet, gigt, artrose, komplekst regionalt smertesyndrom (CRPS)

Spændinger/smerter i skulder, nakke, ryg, arm og hånd

Hovedpine

Understøttelse af arvævsheling efter operationer og forbrændinger

Overfølsomhed/ nedsat følsomhed i hud og ar

Amputationer

Implantation af et kunstigt led

Fascia massage nakke, Ringkøbing- Skjern Ergoterapi

For følgende neurologiske lidelser og sygdomme tilbyder jeg privat behandling og genoptræning:

  • Slagtilfælde, Apopleksi
  • Parkinsons sygdom
  • Multipel sklerose
  • ALS
  • Chorea Huntington
  • Demens (Alzheimers, vaskulær demens, Lewy body demens)

Referencer

Større bevægelighed i min skulder, end jeg har haft i flere år

Jeg kan på det varmeste anbefale Sylvia, Ergoterapi Skjern til fingre-, hånd-, arm- og skuldersmerter. Jeg oplever større bevægelighed i min skulder, end jeg har haft i flere år, og det efter få behandlinger.

Jeg fik en grundig undersøgelse af min problematik.
Jeg har fået vejledning i arbejdsstillinger og mulige arbejdsredskaber samt vejledning og råd til at undgå tilbagevenden af smerterne. Jeg har udover behandlingen med blandt andet massage og drænage fået øvelser til at strække og styrke min krop.
Jeg har nu ingen smerter i mine fingre, hånd arm og skulder.
Du er i gode hænder hos Ergoterapi Skjern.
Malene / 40 år

Nu kan jeg klare de fleste gøremål, og styrken i hånden har kraftigt forbedret sig

1000 tak til dig Sylvia for din fantastiske og meget professionelle genoptræning af mit brækkede håndled. Helt utroligt hvor meget bevægelse din behandling har givet mig. Jeg kom med et stift håndled og smerter ved selv små bevægelser, og kan nu efter 10 behandlinger klare de fleste daglige gøremål uden problemer. Du får min varmeste anbefaling.

Pia / 55 år

Rygproblemer med kraftige smerter og følesesforstyrrelser ned i benene, har jeg fået styr på 

Jeg har igennem en længere periode haft rygproblemer med kraftige smerter i min ryg og følelsesforstyrrelser ned i benene, som jeg heldigvis har fået styr på efter et behandlingsforløb ved Ringkøbing- Skjern Ergoterapi. Ved en kombination af gode rygøvelser og spændingsløsnende massage ved Sylvia Jasinski, er jeg kommet fint over førnævnte gener.

Jeg kan derfor kun give Ringkøbing-Skjern Ergoterapi mine bedste anbefalinger.

Henrik / 43 år

Kom hurtigt tilbage til den hverdag, du brænder for!