Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: Ergoterapi Skjern v/ Sylvia Jasinski
Organisationsform: Enkeltmands virksomhed
CVR-nr.: 39735636
Adresse: Ånumvej 28, Skjern 6900
E-mail: kontakt@ergoskjern.dk
Telefon nr.: 42 63 21 30

BETALING
Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Dankort, Mastercard og JCB
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

LEVERING

Vi har en aftale med GLS og de sender både til erhverv, privat og deres pakkeshops rundt om i hele landet. Du kan også vælge at komme og afhente selv, dog kun mod forudgående aftale pr. tlf. så vi er sikker på vi er tilstede eller at varen er på lager. Bestiller du til levering uden for Danmarks grænser, beder vi dig kontakte os for oplysning om leveringsomkostninger.

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives telefonisk, via e-mail eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse os om dit ordre nummer.   

                                                                                                                      
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage udgøre en værdiforringelse, så for at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 50,00

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

  • Brudt forsegling af varer, der af sundhedsbeskyttende- og/eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

 
VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage jvf. Overnævnte retningslinier for fortrydelse og returnering er overholdt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
 

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

RETURNERINGSADRESSE
Ergoterapi Skjern v/ Sylvia Jasinski
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresseefter forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som privat forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
RETURNERINGSADRESSE
Ergoterapi Skjern v/ Sylvia Jasinski Ånumvej 28, Skjern 6900
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Husk afsender information, så vi ved hvem som har sendt varen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

GDPR – PERSONDATA POLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Ergoterapi Skjern v/ Sylvia Jasinski og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.ergoskjern.dk er ejer Sylvia Jasinski.

Som virksomhed er vi samtidig underkastet regnskabsloven, og dermed vil faktura med følgende oplysninger Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse skulle opbevares 5 år i vores økonomisystem.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@ergoskjern.dk

 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Sylvia Jasinski jf. ovennævnte generelle oplysninger. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 11.03.2021