Undervisning

Træning af skulder og arm

Undervisning

Aktiv træning er den bedste hjælp til at forebygge skader.

Kontakt mig

Træning som forebyggelse

Aktiv træning er den bedste hjælp til at forbygge skader. Træning kan være en kombination af udstrækning (Yoga) og/eller styrketræning (Pilates), med træningselastik og egen kropsvægt.

Jeg instruerer dig i mange træningsøvelser som er sjove at lave sammen med dine kolleger.

Derudover  tilbyder jeg individuel firmaholdtræning, som kan foregå enten fysisk eller online via Zoom/ Teams. Træning er individuelt tilskåret efter jeres ønske og behov.

Vil I træne individuelt, så er mine øvelsersvideoer et godt træningsredskab. Med øvelser på video træner I, når det passer bedst i dagligdagen. Videoerne har en længde på 5-8 minutter, og viser de mest effektive øvelser ud fra 13 års erfaring med specialiseret genoptræning.

Ergonomisk Undervisning ved Ringkøibing- Skjern Ergoterapi

Det gør godt for hele kroppen faktisk

Jeg har været meget glad for, at deltage på et af dine skulder- og nakketræningshold. Det er nogle rigtig gode øvelser, med hvert sit fokus. Under hele træningen, om det så er opvarmning, selve træningen eller afspænding, så gør det godt for skulder og nakke, ja hele kroppen faktisk.

Du er en meget kompetent træner, tak for det. Jeg vil til hver en tid anbefale træning hos dig.

Britta / RS- Forsyning

Jeg har fået mere styrke og smidighed i skuldre og nakke

Jeg meldte mig til Ergoterapi Skjerns forløb med skulder-nakke træning, fordi jeg oplevede flere og flere smerter og stivhed i netop nakke og skuldre i min hverdag, hvor jeg sidder mange timer ved en computer. Jeg er ikke før stødt på et træningsforløb specifikt med fokus på nakke og skuldre, som jeg kunne melde mig til uden lægehenvisning.

Gennem træningen har jeg fået mere styrke og smidighed i skuldre og nakke, og gode øvelser til afhjælpe ømhed i hverdagen. Allerede i starten af træningsforløbet kunne jeg mærke at “dét her kan der gøres noget ved”. Jeg skal helt klart med på forløbet til efteråret igen. Måske er jeg ikke så gammel og stiv, som jeg troede 😉

Anna Marie / Graphic Care

Se her en video med 3 effektive øvelser til træning af dine skuldre og nakke med en træningselastik. (1:07 minutter)